h

Campagne statenverkiezingen op gang

8 februari 2011

Campagne statenverkiezingen op gang

Bord in KortgeneOok in Kortgene barst de campagne voor de verkiezingen voor Provinciale Staten los. Dit prachtige bord roept op om van deze verkiezingen een test te maken voor Rutte, een pro-test om precies te zijn.

Een pro-test vóór een fatsoenlijke salaris, en tegen absurde bonussen. Een Pro-test vóór het eerlijk delen van zorgkosten in plaats van het basispakket uit te kleden. Een Pro-test vóór goed onderwijs voor iedereen, in plaats van studeren afhankelijk te maken van je portemonnee. Een Pro-test vóór Afghanistan, maar tegen de oorlog. Een Pro-test vóór de sociale woningbouw in plaats van een villa-subsidie. Een Pro-test vóór cultuur en kunst in plaats van snoepreisjes en recepties.

U bent hier