h

16 april: Manifestatie tegen kernenergie in Amsterdam

31 maart 2011

16 april: Manifestatie tegen kernenergie in Amsterdam

Een coalitie van maatschappelijke organisaties, waaronder ROOD jong in de SP, het Zeeuwse comité Borssele 2 Nee en natuurlijk alle afdelingen van de SP, roept op tot een landelijke manifestatie tegen kernenergie: "Laat samen met ons zien dat Nederland schoon genoeg heeft van kernenergie. Dit kabinet moet kiezen voor een schone en veilige energietoekomst."


Wanneer: 16 april 13:00 – 16:00
Waar: De Dam, Amsterdam

Dit kabinet kiest voor nieuwe kerncentrales en dus voor onnodige risico's en levensgevaarlijk afval. De nieuwe centrales zullen tenminste 40 jaar vervuilende energie leveren en al die tijd de overgang naar een groene energievoorziening frustreren. Om het licht in Nederland te laten branden is kernenergie niet nodig. Er zijn meer dan voldoende schone alternatieven.

Meer informatie:
www.schoongenoegvankernenergie.nl

U bent hier