h

SP: Mythe moet bereikbaar zijn voor mensen die slecht ter been zijn

25 mei 2011

SP: Mythe moet bereikbaar zijn voor mensen die slecht ter been zijn

De SP-fractie in Goes vindt dat er voor taxi's een mogelijkheid moet zijn om mensen bij de ingang van de Mythe af te zetten en op te halen. Op dit moment mogen taxi's daar tussen 11.00 en 18.00 (op donderdag tot 21.00) geen klanten afzetten, omdat Bleekveld en Kolveniershof dan voor auto's zijn afgesloten. Rijden taxichauffeurs toch tot de Mythe door, dan riskeren zij een boete. Als alternatief kunnen mensen alleen afgezet en opgehaald worden bij de Albert Heijn, de Vlasmarkt of aan de achterkant van de Mythe. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit een belemmering om activiteiten in de Mythe te bezoeken. Fractievoorzitter Floor van Lamoen diende daarom namens de SP-fractie schriftelijke vragen in bij het college van burgemeester en wethouders.

Tekst van de vragen

U bent hier