h

Poel V een groen bedrijventerrein??

28 september 2013

Poel V een groen bedrijventerrein??

Het klinkt tegenstrijdig: een groen bedrijventerrein. Maar donderdag probeerde Hans Ophuis van Nextlandscapes de Goese raadscommissie ervan te overtuigen dat dit toch heel prima zou kunnen bij de mogelijke aanleg van het nieuwe bedrijventerrein Poel V. Kort gezegd zou het er op neer komen dat Poel V zou worden aangelegd in een eerst uitgebreid Poelbos. In een zo aangelegd park zou het lelijke trafo-station wat verstopt kunnen worden en zouden ruimtes kunnen worden uitgespaard voor bedrijven. Best mooi! Maar het riep ook meteen de vraag op hoe haalbaar dit is. "Wie gaat het park betalen?", vroeg SP-fractievoorzitter Floor van Lamoen aan wethouder Meeuwisse. Een duidelijk antwoord kwam er niet. Gebouwen in veel groen, het is toch meer iets voor een woonwijk. Voorlopig is het ook zeker nog niet duidelijk dat het nieuwe terrein Poel V er ├╝berhaupt moet komen.

U bent hier