h

Floor van Lamoen weer lijsttrekker SP Goes

20 november 2013

Floor van Lamoen weer lijsttrekker SP Goes

De ledenvergadering van de SP-afdeling Goes heeft net als in 2010 Floor van Lamoen als lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Goesenaar Floor van Lamoen (47) is fractievoorzitter van de SP sinds 2010, toen de SP voor het eerst in de Goese gemeenteraad kwam. In het dagelijks leven is hij leraar wiskunde. Nummer twee op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen is Loes Passieux uit Goes, werkzaam in de GGZ en het tweede zittende raadslid van de SP-fractie. Steunfractielid Jopie van den Tillart uit Goes staat op de derde plaats, gevolgd door Astrid de Jong (Kloetinge) en Hannah van den Boomgaard (Goes).

Het vervolg van de lijst is:

6. Jim Koeman

7. Bert Dekkers

8. Rinus Weezepoel

9.  Annique Polderman

10. Martha Blom

11. Leendert Boender

12. Marianne de Leeuw

13. Rien van Dalen

14. Koen Bruijnes

Reacties

Ik vind het jammer dat ik op je gestemd heb. Wat is dit voor iets stoms, dat je toe hebt gestemd met de beslissing om de uitkeringen op de eerste van de maand uit te keren? Weet je hoeveel problemen dit met zich meebrengt voor ons? Als ik kon werken zou ik dat doen ik zit er niet voor niets.

De beslissingen over de uitbetaaldata worden niet door de gemeenteraad genomen. Ik begrijp goed dat een paar dagen veel kan schelen. Op http://www.goes.nl/wiz/uitbetalingsdata-gemeentelijke-uitkering_44499/ staan de uitbetaaldata van dit jaar.

Oke, bij deze sorry. Dan ben ik verkeerd voorgelicht.

Reactie toevoegen

U bent hier