h

Verkiezingsprogramma SP Goes 2014-2018

15 januari 2014

Verkiezingsprogramma SP Goes 2014-2018

De SP in Goes doet op 19 maart weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Vandaag is het verkiezingsprogramma gepresenteerd.  Eerder al werd bekend dat de huidige raadsleden, Floor van Lamoen en Loes Passieux, opnieuw de eerste twee plaatsen van de lijst van de SP bezetten. Zij willen wederom het geluid van de gewone Goesenaar in de raad naar voren brengen.

Belangrijkste punten uit het verkiezingsprogramma:

  • De SP vindt dat grote veranderingen bij u in de buurt met u besproken moeten worden. Geen inloopavonden, maar mensen opzoeken voor een echt gesprek. Niet als alles al vast ligt pas de plannen presenteren, maar een open discussie aangaan.
  • Op allerlei plaatsen doen vrijwilligers ineens het werk wat eerst betaald werd. Straks moeten uitkeringsgerechtigden volgens de kabinetsplannen ook een tegenprestatie leveren. De SP vindt dat dat geen betaald werk mag verdringen.
  • Zorg aan ouderen, chronische zieken en minder validen moet niet afhankelijk worden van liefdadigheid. Professionele zorg moet voor iedereen betaalbaar en bereikbaar zijn. Mantelzorg en vriendendiensten moeten extra zijn.

Reactie toevoegen

U bent hier