h

Handtekeningenactie op de markt tegen sluiting verzorgingstehuizen

9 juni 2014

Handtekeningenactie op de markt tegen sluiting verzorgingstehuizen

Afgelopen zaterdag 7 juni werden in Goes op de Grote Markt door leden van de SP handtekeningen opgehaald tegen de plannen van het kabinet om 800 verzorgingshuizen te sluiten. Er werden in totaal door de bezoekers van de Goese markt 386 actiekaarten ingevuld. Ouderen moeten volgens de plannen langer thuis wonen en voor hulp een beroep doen op hun familie en kennissen.

De ingevulde kaarten worden verstuurd naar Renske Leijten (SP Tweede Kamerlid), die dergelijke kaarten uit het hele land verzamelt. Zij zal ze aanbieden aan de minister op het moment dat het debat over deze plannen gevoerd gaat worden. Wanneer dat is, is nog niet bekend.

Hebt u nog niet getekend? Zet via deze link online uw handtekening!

Reactie toevoegen

U bent hier