h

Aandacht voor aandachtslocaties

5 september 2014

Aandacht voor aandachtslocaties

De raadscommissie boog zich gisteravond over twee nieuw op te knappen "aandachtslocaties". Dat zijn lelijke en vervallen gebouwen, meestal in een van de dorpen, waarvan geprobeerd wordt weer wat te maken. Meestal iets om blij van te worden. En zeker ook deze keer worden de twee locaties terecht aangepakt in 's Heer Arendskerke en Wolphaartsdijk. Twijfel is er echter over de preciese plannen in Wolphaartsdijk. Daar wordt veel geld in gestoken. Naast een nieuw te bouwen woning, wordt er ook een doorgang voor fietsers en voetgangers gemaakt naar een achterliggende nieuwbouwwijk, plus een aantal garageboxen. Dit heeft in Wolphaartsdijk tot reactie geleid, want deze aanpassingen worden niet als nuttig gezien en voor eigen aanpassingen is geen plaats. In verschillende toonaarden brachten PvdA, D66 en SP deze geluiden naar voren. Wethouder De Bat zegde toe dat het plan in het dorp voorgelgd zal worden op een informatie-avond.

Reactie toevoegen

U bent hier