h

Raad tegen wachttijd declaratiefonds

28 november 2014

Raad tegen wachttijd declaratiefonds

De gemeenteraad van Goes heeft gisteravond tegen een wachttijd gestemd voor deelname aan het declaratiefonds. Dat is een budget dat minima krijgen voor activiteiten op sportief, cultureel, recreatief of educatief gebied. Het college stelde voor een wachttijd van een half jaar in te voeren. Dit om tot uniformiteit te komen met de andere gemeenten die zijn aangesloten bij GR De Bevelanden. De PvG, SP, D66 en PvdA waren hier echter niet door te overtuigen en zij dienden een voorstel in om de wachttijd terug te draaien. Er moet ruimte zijn voor eigen Goes beleid, betoogden zij. Het college liet zich hierdoor overtuigen, waarna het voorstel van de vier partijen de steun kreeg van de gehele raad met uitzondering van de VVD.

Reactie toevoegen

U bent hier