h

Stakende buschauffeurs niet welkom in eigen remises

30 april 2018

Stakende buschauffeurs niet welkom in eigen remises

Foto: Marianne de Leeuw

Vandaag is de tweedaagse staking van het streekvervoer begonnen. Vrijwilligers van de SP brachten een attentie aan de stakende buschauffeurs in Goes. Maar niet zoals gebruikelijk waren de stakers in de eigen remise te vinden. Werkgevers hadden landelijk afgesproken dat stakers niet welkom waren op de bedrijven. Zo drijven de werkgevers het CAO-conflict verder op de spits, in plaats van tegemoet te komen aan redelijke eisen van de stakers. De stakende chauffeurs in Goes waren te vinden in het Vakbondshuis van de FNV. De chauffeurs waren verrast en blij met de ondersteuning van de SP.

Omroep Zeeland: Buschauffeurs boos over sluiten remises voor stakers

Reactie toevoegen

U bent hier