h

Wat kost een themajaar?

1 juli 2018

Wat kost een themajaar?

Afgelopen donderdag kwamen in de gemeenteraad de "perspectiefbrief" (ook wel voorjaarsnota genoemd) en jaarrekening 2017 aan de orde. Floor van Lamoen greep namens de SP de gelegenheid aan om vragen te stellen bij het themajaar. Afgelopen jaar kostte dat jaar 300.000 euro, waaronder 200.000 euro gemeenschapsgeld. Dit terwijl veel van wat er in dat jaar gebeurt weinig heeft losgemaakt. Mensen herinneren zich vooral het spektakel aan het eind van de zomer, waaraan veel verenigingen meededen. Maar wat ook een kaartje van 6 euro kende. En natuurlijk het gedoe met de Chinese poort en misschien de bijzondere tentoonstelling van Noordkoreaanse kunst. Maar voordat we weer zoveel geld reserveren voor een themajaar, moeten we eerst kijken of al die andere activiteiten wel behouden moeten blijven. Zoveel geld moet ook wat brengen.

Reactie toevoegen

U bent hier