h

Bijeenkomst camping de Veerhoeve.

12 september 2018

Bijeenkomst camping de Veerhoeve.

Foto: SP
Woensdag 12 september waren SP’ers aanwezig bij een bijeenkomst voor caravanbezitters met een vaste plek op camping de Veerhoeve.
Deze camping is van eigenaar veranderd nadat de vorige eigenaar gevraagd heeft om wijziging van een bestemmingsplan om zijn camping uit te breiden.
 
Eigenaars van caravans en chalets hebben te horen gekregen dat zij moeten vertrekken. Een vertegenwoordiger van Recron liet zich gebruiken om het ondernemersverhaal te vertellen. Een ondernemer mag zelf weten wat hij doet met zijn grond en de betreffende ondernemer lapt alle bezwaren en gevoelens van recreanten aan zijn laars.
Mensen die hard werken voor een vakantieverblijf in Wolphaartsdijk, moeten wijken voor mensen die een tweede woning van 2,5 ton kunnen betalen. Dit is een groot schandaal en dit was niet bekend toen het bestemmingsplan werd gewijzigd.
Zeeland moet een mooie provincie blijven voor alle mensen die met respect voor de natuur daarvan willen genieten en niet alleen voor een groep rijken met tweede woningen van 2,5 ton.

Reactie toevoegen

U bent hier