h

Politiek Café 14 september gaat door.

9 september 2018

Politiek Café 14 september gaat door.

Foto: sp

Blijkbaar kon Tamara van Ark de dreiging niet aan. Nu ook al plannen voor een bijeenkomst in Goes over de dreigende afschaffing van het minimumloon! Het wetsvoorstel om mensen onder het minimumloon te mogen betalen is van de baan.

Wat een succes door de druk vanuit de samenleving. Het bewijs dat we hiermee moeten doorgaan.
Het afschaffen van het minimumloon was een nieuw plan dat zou zorgen voor verdere afbraak van ons sociaal stelsel. Die slag is gewonnen. Nu gaan we verder.
Er is een groot tekort aan beschut werk. Veel van het werk dat vroeger gebeurde in de sociale werkplaatsen wordt nu gedaan door mensen die een tegenprestatie moeten leveren omdat ze een uitkering hebben. Werk dat dus gedaan wordt onder het minimumloon.
Dit is één van de misstanden als het gaat om sociale voorzieningen en wetten.
De bijeenkomst op 14 september in Goes gaat gewoon door, met Jasper van Dijk namens de SP en Matthijs van Manen  namens de FNV. Er zijn vele redenen om in actie te komen en te strijden voor een rechtvaardiger samenleving.
14 september Rommerswalestraat 1 in Goes
De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Reactie toevoegen

U bent hier