h

ADRZ en toegankelijkheid van de voordeur

26 oktober 2018

ADRZ en toegankelijkheid van de voordeur

Foto: Astrid de Jong
Bestuursleden van de SP afdeling Goes zijn door vertegenwoordigers van het ADRZ uitgenodigd om te komen praten. De SP had actie gevoerd voor een betere bereikbaarheid van de voordeur van het ziekenhuis voor mensen die ziek zijn of slecht ter been.
Het ADRZ erkent dat de bereikbaarheid van de voordeur niet goed is.
Graag wil het ADRZ aan de achterkant van het ziekenhuis een ingang maken voor spoedeisende hulp en voor mensen die slecht ter been zijn. Deze plannen zijn afhankelijk van de herinrichting van het kruispunt met de 's-Gravenpolderseweg.
Een snelle oplossing is op dit moment niet voorhanden. Op dit moment worden er wel  voertuigen doorgelaten naar de voordeur wanneer duidelijk is dat hier een medische noodzaak voor is.
Als SP hebben wij een beetje begrip voor het standpunt van ADRZ omdat voor de herinrichting van de toegang naar de voordeur, er vaak een chaotische situatie was van fietsen, taxi's en particulier vervoerders. Aan de andere kant is de situatie voor mensen met een beperking die met eigen vervoer komen of mensen die voorheen afgezet konden worden bij de voordeur van het ziekenhuis, niet optimaal.
SP Goes gaat de situatie goed in de gaten houden. Wanneer er zich problemen voordoen kunt u ons bereiken via goes@sp.nl.
 
 

Reactie toevoegen

U bent hier