h

Openbare avond met Sadet Karabulut over de permanente oorlog

26 oktober 2018

Openbare avond met Sadet Karabulut over de permanente oorlog

Foto: SP

Sinds 2001 is een permanente oorlog gaande in het Midden-Oosten, met als startpunt de invasie en bezetting van Afghanistan door het Westen. Na Afghanistan volgden Irak in 2003, Libië in 2011 en opnieuw Irak en ook Syrië in 2014. In de tussentijd zijn geheime oorlogen gestart in onder meer Jemen, Pakistan en Somalië. Allemaal onder de noemer ‘War on Terror’, om het terrorisme in te perken. Ook Nederland heeft steun geleverd aan deze oorlogen, steun die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Maar wat zijn de daadwerkelijke resultaten van zeventien jaar westerse interventiepolitiek? Wat zijn de beweegredenen van politici om de permanente oorlog voort te zetten? En komt er ooit een einde in zicht?
Op 9 november organiseert de SP Goes hierover een openbare avond, met SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut en Stichting Vluchtelingenhulp.

Wanneer: 9 november, 19.00 uur
Adres: Rommerswalestraat 1 Goes
Toegang: gratis Meer informatie: goes@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier