h

Algemene beschouwingen: wat zegt SP Goes?

5 november 2018

Algemene beschouwingen: wat zegt SP Goes?

Aanstaande donderdag wordt in de Goese gemeenteraad de begroting behandeld. Traditioneel worden de maandag daarvoor door elke fractie "algemene beschouwingen" gepubliceerd. De SP-fractie houdt het redelijk kort en komt met een aantal speerpunten. De belangrijkste punten zijn: Doe wat aan de groeiende tweedeling in de maatschappij, onder andere door het terugdringen van kinderarmoede. Geen bevriezing van gemeentelijke belastingen voor bedrijven. Doe onderzoek naar de mogelijkheid om parkeren in Goes weer gratis te maken. Vorm de gemeente om tot een prettige en betrokken gemeente, die met je meedenkt. Creëer woningen voor mensen die wel scheefwoner heten te zijn, maar nergens terecht kunnen. Verhuis de woonboulevard naar bijvoorbeeld Poel V en bouw weer woningen in het Marconigebied. Plant bomen en bloemen om de dramatische teruggang van insecten te helpen terugdraaien.

Reactie toevoegen

U bent hier