h

Succes voor SP-moties

11 november 2018

Succes voor SP-moties

Drie door de SP ingediende moties zijn afgelopen donderdag in de gemeenteraad met algemene stemmen aangenomen. Als gevolg van de moties gaat Goes gratis ID-kaarten verstrekken aan bij minima inwonende kinderen tot 18 jaar, gaat Goes informatie over minimaregelingen laten meesturen met correspondentie over kwijtscheldingsverzoeken bij SaBeWa en worden bomen en bloeiende planten aangelegd om de dramatische teruggang van insecten te stoppen. Twee andere SP-moties haalden het niet. Onderzoek naar de mogelijkheden voor gratis parkeren en verhuizing van de woonboulevard naar een locatie dicht bij de A58 kregen te weinig steun. Nog zeven moties van andere partijen die de SP mee ondertekende werden aangenomen. Succes kortom voor maar liefst 10 moties.
 

Reactie toevoegen

U bent hier