h

Demonstratie tegen openhouden kerncentrale

13 juni 2020

Demonstratie tegen openhouden kerncentrale

Enige tijd geleden is er sprake geweest van een demonstratie tegen het langer openhouden van de kerncentrale Borssele. Die zou op 26 april worden gehouden, maar kon niet doorgaan vanwege Corona-maatregelen. Inmiddels is er een nieuwe datum geprikt met een gewijzigde opzet, namelijk op vrijdag 19 juni. In verband met Corona-maatregelen wordt het geen ‘gangbare’ demonstratie, maar houden we een zogenaamde doorgeef-demo. Gedurende de hele dag zullen 47 demonstranten telkens een kwartier demonstreren en dan het stokje weer doorgeven. Het aantal demonstranten staat symbool voor het aantal jaren dat Borssele al draait. 

 

De start is op 19 juni om 07.00 ’s morgens en de afsluiting tegen 19.00.

Een doorgeef-demonstratie dus, waarbij we ieders hulp goed kunnen gebruiken. 

Kun  en wil je hieraan deelnemen?

Neem dan contact op met Gerard Brinkman van Wise Nederland en vermeld eventueel je tijdstip van voorkeur. Dat kan via een mail naar gerard@wisenederland.nl.

 

Meer weten https://wisenederland.nl/demonstratie-borssele-2020/

Reactie toevoegen

U bent hier