h

GA IN GESPREK MET RONALD VAN RAAK

12 april 2022

GA IN GESPREK MET RONALD VAN RAAK

Foto: SP

Vrijdagavond 10 juni komt Ronald van Raak, oud Tweede Kamerlid van de SP, naar Goes. Tijdens de avond gaat hij met het publiek in gesprek over het socialisme en hoe we socialistische idealen kunnen toepassen in de samenleving van de toekomst. Iedereen is vanaf 18.45 uur welkom in Hotel Terminus.

Ronald van Raak was tussen 2006 en 2021 Kamerlid voor de SP. In de Tweede Kamer hield hij zich onder meer bezig met de bestrijding van fraude en corruptie, het aanpakken van topinkomen in de publieke sector en het versterken van onze democratie, omdat de politiek er niet alleen moet zijn voor de gevestigde belangen, maar veel meer oog moet hebben voor de zorgen van gewone mensen. Van Raak schreef een onder andere het boek Stel een Daad over de geschiedenis van de SP vanaf de oprichting in 1972 tot het vaststellen van het beginselprogramma ‘Heel de Mens’ in 1999.

Wil jij meer weten over het socialisme van de SP en hoe deze wordt toegepast nu en in de samenleving van de toekomst? Kom dan vrijdagavond 10 juni naar Hotel Terminus in Goes en ga met Ronald hierover in gesprek. De avond start om 19.00 uur en de toegang is gratis.

Reactie toevoegen

U bent hier