h

SP in Goes de straat op tegen schimmelwoningen

16 augustus 2022

SP in Goes de straat op tegen schimmelwoningen

Foto: SP

Wie dacht dat huisjesmelkers alleen actief zijn in de randstad, komt bedrogen uit. Deze zomer werd er onder bewoners van een appartementencomplex aan de Louise de Colignylaan in Goes een enquête afgenomen.

Een bewoner had steun gevraagd aan de SP omdat de verhuurder van het complex wel graag huur int en deze ook verhoogt, maar daar weinig voor terugdoet. Zo leven mensen in benedenwoningen waar de schimmel opkruipt tegen de muren.

De klachten van bewoners worden geïnventariseerd en opgenomen in een zwartboek. Dit verschijnt in september. Zoals de gewoonte is binnen de SP,  werd afdeling Goes ondersteund door leden van andere afdelingen. Op de foto ziet u de leden van de SP Statenfractie.

Reactie toevoegen

U bent hier