h

Actie in Goes geslaagd

3 oktober 2022

Actie in Goes geslaagd

Foto: SP

Vrijdag 30 september werd in Goes een zwartboek aangeboden aan bewoners en verhuurder van een appartementencomplex. Het zwartboek was opgesteld door SP afdeling Goes. Klachten van bewoners werden geïnventariseerd middels een enquête. Deze enquête stond uitgewerkt in het zwartboek.

Een groot aantal bewoners had zich 30 september verzameld in de hal van het complex. Marianne de Leeuw vertelde hoe het zwartboek tot stand was gekomen, Henk van Gerven sprak over de gezondheidsrisico’s van leven in een vochtig huis. Bewoners stelden vragen aan de verhuurder en uitten hun klachten nogmaals over de gebrekkige communicatie en achterstallig onderhoud aan hun woningen.

De eigenaren gaven toe dat er fouten gemaakt zijn en beloofden in elk geval verbetering in de communicatie en de aanleg van een drainagesysteem om vocht in de woningen tegen te gaan.

De SP trakteerde de bewoners na afloop op een frietje van de Zeeuwse Frietkar.

Foto: SP

 

Reactie toevoegen

U bent hier