h

Kosten omlaag Tour: Goes

17 november 2022

Kosten omlaag Tour: Goes

Foto: SP

Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerlid Mahir Alkaya van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen.
Op 21 november is de Kosten Omlaag Tour in GOES.

Waarom?

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken, de huur, de zorgverzekering, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen.

Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken en de superrijken alleen maar rijker worden. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid en steeds meer problemen voor mensen.

MELD JE AAN

Datum en tijd: maandag, 21 november 2022 - 19:30 uur

Waar: Hotel Terminus, Stationsplein 1, 4461HP Goes

Entree, koffie en thee zijn gratis.

Reactie toevoegen

U bent hier