h

College: Taxi's niet voor de Mythe

14 juli 2011

College: Taxi's niet voor de Mythe

Het college is niet bereid om iets te veranderen aan de situatie voor taxi's bij de Mythe. Dat blijkt uit antwoorden van het college op schriftelijke vragen van de SP-fractie. Het college stelt dat er twee mogelijkheden zijn - op de Beestenmarkt en de Westwal, waar taxi's mensen kunnen halen en brengen. Deze zijn op 80 meter loopafstand van de ingang. De SP-fractie is bijzonder ontevreden over deze antwoorden. Het doet onvoldoende recht aan mensen die slecht ter been zijn en voor wie 80 meter een flink obstakel is. Niet voor niets is er voor deze categorie mensen georganiseerd vervoer. Met name problematisch is het bij het opgehaald worden door een taxi. Mensen zullen dan op de betreffende plaats ook nog moeten wachten.

SP: Mythe moet bereikbaar zijn voor mensen die slecht ter been zijn, 25 mei 2011.

U bent hier