h

Plan aandachtslocaties aangepast

21 september 2014

Plan aandachtslocaties aangepast

Het college van B&W heeft de plannen voor aandachtslocaties, waarover u op 5 september op deze site kon lezen, aangepast. Wethouder De Bat zegde niet alleen toe dat met bewoners van Wolphaartsdijk zal worden gesproken. Hij liet alleen de aankoop van het pand in het voorstel staan en haalde alle andere zakern eruit. De bewoners hebben dus echt iets te bespreken. Zo kon de gemeenteraad afgelopen donderdag zonder al te veel discussie akkoord gaan met het gewijzigde voorstel.

De meeste discussie ontstond nog over de uitlatingen van Wiert Omta op de website van de PvdA. Die waren jegens wethouder De Bat onder de gordel, suggereerden veel dubieus spel, zonder echte onderbouwing. PvdA-fractiegenote Marlize Laport bood hiervoor, bij afwezigheid van Wiert Omta zelf, excuses aan namens de PvdA-fractie.

Reactie toevoegen

U bent hier