h

Antwoord college inzien afschriften GR De Bevalden

17 juli 2018

Antwoord college inzien afschriften GR De Bevalden

Het college heeft opnieuw geantwoord op vragen van de SP over inzien van bankafschriften bij controles van bijstandsgerechtigden. De SP was niet tevreden met eerdere antwoorden. Men zei dat er geen instructie was om ook de uitgaven in te zien. Zonder daar opnieuw op in te gaan, herhaalde het college hieromtrent nieuwe richtlijnen op te laten stellen.  Hopelijk wordt het daarmee duidelijk geregeld. De opmerking dat lidmaatschap van de FNV "zonde van het geld" was, was volgens het college goed bedoeld. Maar het college was het met de SP eens dat dit niet de bedoeling kan zijn. Volgens het college worden dit soort gegevens over uitgaven niet in de systemen opgenomen.

Reactie toevoegen

U bent hier