h
26 mei 2024

Zaterdag 25 mei aftrap van de verkiezingscampagne

Foto: Sonja Mulleman

Op zaterdag 25 mei trapten we ook in Zeeland de campagne voor de Europese verkiezingen af. De peilingen zijn gunstig. Met zijn allen moeten we er de schouders onder zetten om weer terug te keren als SP in het Europese parlement.

Lees verder
4 april 2024

SP PRESENTEERT VERNIEUWD RAPPORT "OPENBAAR VERVOER JUIST VOOR IEDEREEN: ZO KAN HET OOK" AAN PROVINCIALE STATEN ZEELAND

Foto: SP Zeeland

Op vrijdag 5 april zal tijdens de commissie Economie van Provinciale Staten Zeeland het langverwachte rapport "OPENBAAR VERVOER JUIST VOOR IEDEREEN: Zo kan het ook" worden gepresenteerd door de Socialistische Partij (SP). Met dit rapport biedt de SP-fractie haar alternatieve plannen aan voor het Openbaar Vervoer in de provincie Zeeland.

Lees verder
10 januari 2024

KAMERVRAGEN SP OVER ACUTE ZORG IN ZEELAND: BEZORGDHEID OVER SPOEDEISENDE HULP GOES EN TERNEUZEN

Foto: SP

In een recente ontwikkeling heeft Jimmy Dijk, fractievoorzitter van de Socialistische Partij (SP), scherpe Kamervragen gesteld aan de demissionair Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De vragen komen naar aanleiding van een nieuwsartikel op Omroep Zeeland, waarin wordt bericht over een geplande bijeenkomst in Goes over de toekomst van de acute zorg in Zeeland. De SP maakt zich zorgen over de mogelijke sluiting of afbouw van de spoedeisende hulp (SEH) in Goes en Terneuzen en wil opheldering over de standpunten en plannen van het ministerie.

Lees verder
22 december 2023

SP Goes wenst u fijne feestdagen

Foto: SPGoes
Lees verder
8 december 2023

ZEEUWSE FRACTIES VERENIGEN ZICH OP PAARSE VRIJDAG

Foto: COC/SPZeelamd / COC/SPZeelamd

Op vrijdag 8 december hebben de Zeeuwse fracties van de Socialistische Partij Zeeland (SP), D66 Zeeland, PvdA-GroenLinks Zeeland en de Partij voor de Dieren Zeeland het regenboogakkoord ondertekend. Deze dag, ook wel bekend als Paarse Vrijdag, markeert een belangrijke mijlpaal in het streven naar gelijke rechten en acceptatie voor de LHBTI+-gemeenschap in de provincie Zeeland.

Lees verder
5 oktober 2023

11 OKTOBER COMING OUT DAY IN MIDDELBURG

Foto: Mart Smit Sp Terneuzen

Discriminatie op basis van seksuele voorkeur is onacceptabel. Geweld tegen homo's, lesbo's, biseksuelen en transgenders moet stevig door politie en justitie worden aangepakt.

Lees verder
24 september 2023

Bijzondere avond met Jimmy Dijk in Middelburg

Foto: SP

Het is een bijzondere tijd voor de Socialistische Partij (SP) in Zeeland. Eerst gingen we met de bus naar de Prinsjesdagdemonstratie in Den Haag, dan waren er de fantastische Algemene Beschouwingen van Lilian Marijnissen en vandaag, zaterdag is ons Congres, waarin we onder andere ons verkiezingsprogramma vaststellen. En we hebben nog het een en ander om naar uit te kijken.

Lees verder
21 september 2023

Tentoonstelling ‘Weggecijferd, Teruggevochten’ in Middelburg 

Foto: SP

Tentoonstelling ‘Weggecijferd, Teruggevochten’ in Middelburg.
Weggecijferd. Teruggevochten. Zo heet het bijzondere fotoboek waarin honderd ouders, getroffen in het toeslagenschandaal, worden geportretteerd.

Lees verder
16 augustus 2023

zondag 17 september Prinsjesdagprotest in Den-Haag

Foto: Gratisplaatjes.nl

KOM 17 SEPTEMBER 2023 NAAR HET PRINSJESDAGPROTEST IN DEN HAAG!

Lees verder
15 juni 2023

SP Goes FELICITEERT IEDEREEN DIE GESLAAGD IS!

Foto: SP

SP Goes feliciteert iedereen die geslaagd is! De vlag kan uit op deze feestelijke dag!  Aan alle leerlingen die noch voor een herkansing gaan veel succes gewenst ! Hopelijk mag bij jullie ook snel de vlag uit. Ben je gezakt, dat is flink balen. Heel veel succes volgend jaar!

Lees verder

Pagina's